Activiteiten Week van het Bos

Week van het bos: Ravot je rot

Outdoor en adventure

Tijdens de Week van het Bos slaan de gemeenten Liedekerke en Ternat steeds de handen in elkaar om voor de lagere scholen een leuk aanbod aan activiteiten in Liedekerke-Hertigembos te voorzien.

Gezien het grote succes worden tijdens het weekend van 12 en 13 oktober, met ondersteuning van het Agentschap voor Natuur en Bos, ook gezinnen getrakteerd op enkele van deze leuke activiteiten!

Kom op zaterdag en zondag tussen 10 en 17 uur naar het speelplein in het bos! Wurm je door een coole speleobox, probeer de spannende zipline, bouw met bamboe of test wie van het gezin het behendigst is aan de hand van leuke spelen! Kortom, kom zeker een kijkje nemen!

Natuurlijk kan je in het bos ook een leuke wandeling maken! Alle kaarten en routes vind je op https://www.natuurenbos.be/liedekerkebos.

Je kan ook deelnemen aan de Proefwandeling van Natuurpunt op zondag 13 oktober, hier leer je alles over (on)eetbare flora in het bos. Afspraak om 9.45 aan de parking op de Ed. Schelfhoutstraat. De wandeling duurt tot 12 uur en is volledig gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Liedekerke- en Hertigembos
E. Schelfhoutstraat Z/N
1770 Liedekerke
za 12 oktober 2019 van 10:00 tot 17:00 zo 13 oktober 2019 van 10:00 tot 17:00
Gemeente Ternat
gratis
milieu@ternat.be, milieu@liedekerke.be