Activiteiten Week van het Bos

Ochtendgloren Bosbad

Inside Nature organiseert op vrijdagochtend 15 oktober weer een prachtige wandeling met bosbad. Het laatste uurtje wandelen we in het schemerdonker en genieten van de magie van het bos bij het vallen van de avond.
Tijdens dit bosbad trek je met een kleine groep in stilte het bos in en maak je op een andere manier kennis met de natuur om je heen. Je verlaagt je tempo en ervaart hoe het in de natuur zijn je kan helpen om bewust in het moment te zijn en dieper in contact te komen met je intuïtie en je eigen natuur.
Wat is bosbaden?
Door bewust de natuur in te gaan, kom je in dicht contact met je natuurlijke omgeving en ervaar je het leven in het bos op een intense manier.
Je wordt uitgenodigd om gerichte oefeningen te doen die o.a. je zintuigen prikkelen en je verbinden met de energie van het bos. Hierdoor registreer je meer wat je ziet, hoort, voelt, proeft en ruikt. We zetten al onze zintuigen open en dompelen onszelf dus echt onder in de geuren en kleuren van het bos: een waar bosbad.
Een bosbad wandeling brengt je in het hier en nu en geeft je energie, ruimte en inspiratie voor frisse ideeën. Het brengt je ook dichter bij je eigen natuur.
Op het einde van de wandeling verzamelen we rond het kampvuur voor een kort ritueel. En wisselen we uit over onze (vurige) passies, wensen en dromen.
Tijd: 9:15 tot 11:45 uur
Plaats: Brakelbos, we vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de ingang van het bos. Brakelbosstraat 31, Brakel.

Bijdrage: 20 euro p.p. vooraf overmaken op rekening BE83973382643715 op naam van Inside Nature.

Inschrijven verloopt via de website: https://www.insidenature.be/coaching/wandelen.html
Voel je ook vrij om andere mensen uit te nodigen voor deze bijzondere bosbad wandeling.
Heb je een specifieke vraag of thema dat je bezighoudt, dan kun je natuurlijk ook bij me terecht voor een individueel coachingstraject in de natuur. https://www.insidenature.be/coaching/index.html
Tot dan!
Usha
Inside Nature | step into your true nature
www.insidenature.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parking Brakelbos
Brakelbosstraat z/n
9660 Brakel
vrijdag 15 oktober 2021 van 09:15 tot 11:45
Inside Nature
€ 20,0
info@insidenature.be
0474936867
insidenature.be/coaching/wandelen.html